Wij zijn Solidus ABC, je betrouwbare partner in financiële administratie, belastingen en controlling. Waardevast en stabiel onder alle omstandigheden. Boekjaar in en boekjaar uit.

Onze bedrijfsnaam Solidus ABC verwijst naar een oude Romeinse munt. Klassieke waarden als kwaliteit, integriteit en rentmeesterschap hebben wij hoog in het vaandel. Het Latijnse woord voor solide past bij ons, want wij zetten ons sinds 2008 in voor deugdelijke administraties. Dat levert je een solide organisatie op.

Je merkt meteen dat wij zelf ondernemers zijn. Wij doorgronden het proces van oprichting, administratie voeren en aangiften van begin tot eind. We werken volgens de geldende wet- en regelgeving. Dus alles is op tijd af. Ook zijn we in alles gericht op maximaliseren van je resultaat. Dat geeft jou weer tijd en ruimte voor je business.

Eise Lensink

Oprichter van Solidus ABC

‘Ondernemers ontzorgen en verder helpen. Dat doe ik graag en daarom heb ik Solidus ABC opgericht. Zo bouw ik voort op mijn werkervaring bij EY Accountants, VWG Groep (voorganger van VWG NIJHOF Accountants) en een Nederlands/Duitse vastgoed organisatie.

Je kunt mij op verschillende niveaus invliegen. Meer strategisch, als interim-controller of bij het voorbereiden van een overname. Klanten waarderen mijn pragmatische, accurate en directe optreden. Ik neem leiding waar dat nodig is en pak projecten gedegen aan.’

Talen: Nederlands, Duits en Engels

Ulrich de Windt

Sinds 2010 werkzaam bij Solidus ABC

‘Mijn ervaring bij KPMG Nederland, KPMG Curaçao en EY Accountants zet ik graag voor je in. Mijn aanpak is oplossingsgericht, pro-actief, coachend/begeleidend en gericht op besparingen voor de klant. Dat pakt heel goed uit bij pre-audits, als je een interim-controller nodig hebt of als je een afdeling Finance op een nieuwe manier wilt laten werken.

Klanten vinden mij communicatief sterk en waarderen mijn internationale ervaring. Het ondernemerschap zit in mijn aard. Je administraties en jaarrekeningen zijn bij mij in vertrouwde handen.’

Talen: Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments

Martijn Enzerink

Werkzaam sinds 2008 bij Solidus ABC

‘Integer, fair, grondig, nieuwsgierig en behulpzaam. Zo typeren klanten mij. Ik heb er veel plezier in om ondernemers te begeleiden en te ontlasten bij administratieve en fiscale verplichtingen.
Eerder was ik werkzaam bij Gerritsma Adviseurs MKB, Dijkman & Middelwijk Belastingadviseurs, een onderwijsservicebureau en een Duits/Nederlandse vastgoedorganisatie.
Administraties, jaarrekeningen, pre-audits. Kom maar door!’

Talen: Nederlands, Duits en Engels